Hösten första snö

I helgen som var, for vi upp till stugan. Under lördagen kom det ett tunnt lager av snö. Trots det var vi ute en hel del och röjde sly, ris och en gran som blivit alltför stor. Den har skuggat för solen som inte kommit åt på altanen. Men nu är det borta. Jag har också passat på att leka med min nya kamera och pillat på knappar och inställningar. Det är riktigt roligt att fota med en systemkamera igen – den gamla analoga Pentaxen har ju legat och samlat damm under många många år. Så nu snart kanske ni kommer att får se både smått som stort


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.