Härlig hösthelg

Men vilken härlig helg vi haft! Strålande höstsol och en del vind. Löven har virvlat kring fötterna och det har frasat så härligt när man gått omkring i löv-drivorna. Har varit ute med husbilen och träffade flera husbilskamrater. Så trevligt vi haft! Igår – lördag – gick vi ut vid kl 09.00-tiden och satte oss utanför husbilen. Vid 22-tiden gick vi in igen. En underbar dag. Utsikten över sjön, med alla träd som glödde i gult, rött och femton olika nyanser av grönt är så vilsamt att titta på. Fisken som slog i vassruggen och myggorna som dansade. Kan en hösthelg bli bättre?


2 reaktioner på ”Härlig hösthelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.