Lördagsutflykt

Igår vaknade vi till sol och klarblå himmel. Härligt. Vi rasslade ihop en fikakorg med lunchmackor, kaffe och dricka. Så lastade vi in hela familjen och for till Sågmyra och Lager 157. Tjejerna hade förhopping om att fynda kläder. Men den förhoppningen grusade snart – inte mycket passade deras plånböcker och inte var utbudet roligt heller. En hel del ”konstiga” kläder så besöket där gick ganska fort. Vi for istället vidare till Insjön och siktet inställt på Lager 70.

Vi visste ju att det var Insjödagen, och då kan det minsann vara knökat med folk på Clas Ohlson och Hjultorget, så det var lite på vinst och förlust. Nu hade vi jättetur och fick en parkeringsplats, i princip så nära man kan komma. Det var skönt så Göran slapp hoppa så långt på sina kryckor. Först in på Lager 70. Här fanns det ett stort utbud och till helt andra priser. Så vi kom ut med flera kassar. Sedan iväg och köpa lunchkorv till förmån för Insjöns Ridklubb. Anledningen till det var naturligtvis att våra goda vänner stod för korvgrillningen. Efter deras grillpass for vi sedan hem till dem på kaffe och hallompaj. Mums. Jo det blev en snabbis till Ittala också. De sålde glass med tillhörande skål så vi kom hem med 4 porslinsskålar också. En riktigt trevlig lördag.