Aj så det kan gå!

Campinghelgen fick ett abrupt slut. Käre maken skulle återuppta ungdommens vattenskidåkning. Det gick ju väldigt bra – ett tag. Rätt som det var förvann han ner i en vattenkaskad. Jag stod på strande och var imoponerad men märkte direkt att nåt var fel. Han kom upp i båten men när de kom till strandkanten kunde vi inte hjälpa honom ur båten. Han hade alldeles för ont. Det slutade med att vi fick ringa 112 och de fick pumpa i lite morfin innan han kunde flyttas ur båten och komma in i ambulansen. Nu är han opererad – han hade ett lårbensbrott. Tänk så fort det kan gå!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.