9-16 juni

9-16 juni
Vi stannar kvar här på campingen eftersom den är trevlig och vi trivs bra. Vi solar och har det slappt och skönt. Ida drabbas av lite solexem, så vi gör en cykeltur in till Vadu och besöker apoteket Farmacia och får lite svalkande kräm att ta på. Vi tillbringar därför ett par dar i skuggan, men det gör absolut ingenting. Vi fryser nämligen inte i skuggan – som hemma…. Här har vi konstant 27-30 grader och på nätterna går det ner till 18-20. Havet håller 28 så det svalkar inte heller så mycket. Vi mår dock som sagt bara bra i skuggan – ätandes lite goda gubbar med grädde eller krämig balsamvinäger.

En reaktion till “9-16 juni

  1. Ingen synd om er…här hemma är det kallt och dom har lovat regn till midsommar…vilken överraskning ..*not*..Glöm inte ta på stegräknaren när du är ute på vandring..:-)Ha det gott!Kram//Ann

Kommentarer är stängda.