Nu har vi ”landat”

Nu har vi varit nere 1 vecka redan – tiden går otroligt fort! Vi har städat bort allt damm i lägenheten vädrat och skurat. Plockat ut husbilen och städat den. Både utvändigt och invändigt. Det finns ju en jättebra tvätt, på Repsolmacken, alldeles bredvid lägenheten som vi använde. Vi hade dessutom turen att få en parkeringsplats alldeles utanför sovrumsfönstret när vi körde tillbaka

Vi har även skruvat ihop ett skoskåp och lite annat smått och gott. Så klart vi har varit nere på stan också, varit en snabbis på marknaden, träffat kompisar och kikat om allt är sig likt . Av pandemin märker vi bara att man ska ha munskydd på om man inte kan hålla 1,5 m till andra. Så inne i butiker hakar vi på våra. Och på marknaden… Det är redan mycket mera folk än det var i fjol när vi kom ner. Och eftersom det kommer mer vinterturister de kommande månaderna gissar jag att det kommer att kännas ”som vanligt” igen. Det är skönt när livet återvänder till det som är så normalt som möjligt.

Vädret är fantastiskt. Det är mellan 25-30 grader i skuggan om dagarna och kvällarna är ljumma. I natt gick det faktiskt ner till 19.9 grader, vilket är den kallaste natten sedan vi kom. Mycket bad blir det så klart och det är härligt att ha poolen så nära, så vi bara kunnat springa dit och svalka oss när vi städat etc.

3 reaktioner till “Nu har vi ”landat”

  1. Så härliga bilder från ert paradis! Vi skulle nästan känna oss som hemma om vi kom in i er hall. I vår hall har vi ett likadant skolskåpet på samma ställe!

Kommentarer är stängda.