Sociala medier

Sociala medier och framförallt Facebook är en digital mötesplats för många campingentusiaster. Facebook sägs ha ca 4.5 miljoner användare i Sverige och det har snabbt blivit ett naturligt verktyg för att skapa kontakter och utbyta erfarenheter. Det skriver campingsverige.se idag. Caravan Club startade sin sida där för ca två år sedan.

Lars Rasmussen

Ordförande Lars Rasmussen säger att han själv är en flitig Facebook användare och menar att mediet är snabbt och enkelt att använda. Han säger också -”När man gillar en sida är sedan känslan av att man tillhör en grupp viktig, att det är ett forum för likasinnade”
Artikeln på campingsverige kan du läsa här i sin helhet.  Är du en flitig besökare på Facebook?
4 reaktioner till “Sociala medier

  1. Jag är lite skeptisk till Facebook, åtminstone att ha den helt öppen. Den kan användas på så många sätt, som jag inte gillar. Dessutom är det tveksamt med 4 -500 vänner. Vad ger det? Vill förr ha några få, som finns där både i vått och torrt.Bloggen vet jag att vem som kan läsa och då skriver jag därefter. Ha dé!

  2. Jag tycker FB har blivit sämre och mera svårnavigerat. I och för sej har jag återupptagit kontakten med gamla skolkamrater från grundskole-tiden och det har varit jätteroligt.Elisabet – håller med om att 500 vänner kan man bara inte ha…och gillar bloggen bättre. På FB blir det \”Godmorgon\” \”Nu ska jag äta\” och mycket sånt..Amacasa – tiden har ju en förmåga att springa ifrån oss och då hamnar inte FB på min \”priolista\” heller.

Kommentarer är stängda.