Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne.

Visst är det härligt med vänner. Sådana som inte träffar så ofta, men när vi ses är det bara att ta vid, där vi slutade senast! Inget krystat, inte nåt komplicerat utan bara att slå ner rumpan och ta en kopp kaffe.Såna vänner går inte av för hackor! Vi gjorde så med H & H. Bara ringde hem till dem – ”Är ni hemma? Då kommer vi” Vi hade en härlig gårdag med underbart solsken och sen helt plötsligt en rejäl åsk-skur. Då flyttade vi in på altanen. Sedan blev vi sittande där hela kvällen. Grillade och åt gott och skrattade hjärtligt. Kvällen bjöd på medelhavsvärme.

I morse regnade det …. 
Published with Blogger-droid v1.6.9

4 reaktioner på ”Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne.

  1. sådana där vänner har jag med, ska dit på torsdag då det damp ner ett sms igår från henne att nu var det allt på tiden att jag kom på fika. Vi har samma känsla för varandra, att kunna fortsätta samtalet där vi slutade sist även om det gått lång tid sedan dess.kram

Kommentarer är stängda.