Kallt om fötterna

Nu har vi stått ute och frusit i en timme. Alldeles i onödan. Jaha och varför då, undrar du säkert. Jo, SportShopen vid Romme Alpin skulle sälja ut fjolårets modeller. Allt enligt en annons i gårdagen tidning. Perfekt, eftersom dottern behöver ett par andra snowboard-skor.
Vi for som sagt dit ut och stod i blötsnön och stampade fötter. Allt var välorganiserat och man fick ta en nummerlapp när man kom dit. Sedan fick man vänta på sin tur innan man fick komma in i butiken. Gott så. Men efter denna timme hade inte en enda person kommit ut med snowboarsutrustning, så då knallade vi in och frågade efter just det. Och döm om min förvåning när det meddelades att det var endast slalomutrustning som såldes ut. Varför kunde man inte skrivit det i annonsen?! Då har vi ju kunnat tagit det lugnt i morse……. grrrrr…….

En reaktion till “Kallt om fötterna

  1. brrrr…kallt låter som om!Kan väl hålla med om att det var dåligt att inte skriva ut allt i annonsen, men förhoppningen på att kunderna skulle handla annat än de tänkt sig fanns kanske??

Kommentarer är stängda.