Nytt nummer ute nu

Idag kom Sveriges största och bästa campingtidning i brevlådan. Fritidsmagasinet Caravan. Det är Caravan Clubs medlemstidning och kommer 6 ggr/år. Mycket intressant läsning och många bra artiklar. Och mycket tips. Är du inte medlem i Caravan Club – bli det! Läs mera på http://www.caravanclub.se

Här är 3 av tidningens skribenter

6 reaktioner till “Nytt nummer ute nu

  1. vi gick med i CC nu på mässan…fick hem tidningen igår o den var läsvärd! Ska absolut förlänga och betala in för 2011 sen

  2. Vad kul Agneta! Verkligen roligt att du gillar tidningen! Missa nu inte tävlingen, om \”tips & tricks\” utan skicka in smarta lösningar! Hoppas du gillar det jag skrivit åxå …..:p Ha en skön helg.

  3. va?? Har du skrivit i tidningen? Ska genast ge mig ut i vardagsrummet för att kolla :-)Återkommer i detta ämne imorgon eller annan dag

  4. jodå, nu såg jag ju dina artiklar. Det här bevisar ju hur mkt man läser om vem som skrivit artikeln för namnet hade jag ju direkt känt igen annars….Är du anställd på tidingen så att det är ditt jobb? Blev lite nyfiken nu då reporter/journalist var min dröm \”förr i tiden\”

  5. Nej i CaravanClub är det ideellt arbete som gäller. Visst skulle jag väldigt gärna ha en anställning som reporter, men tyvärr…. Men det ger erfarenhet och vem vet – nån dag kanske det går att vara frilans?

Kommentarer är stängda.