Marknads-dags

Idag har vi besökt Rättviks marknad. Det är ju höstmarknad där nu i helgen. Som vanlig var det mycket folk men jag var ordentligt klädd i år, så jag har inte frusit. Hittade en del att handla – förstås. Det finns ju enormt med produkter att spendera pengar på. Och det lönar sej att gå runt och jämföra om det är nåt man letar efter. Nu gjorde inte vi det, utan vi visste redan vad som skulle tas med hem. Gakka – ett tunnbröd som är hur gott som helst. Ulliga tofflor. Ost – både Parmesanost och Kryddig Svecia. Och så hittade vi sidenhanddukar från Thuy dien Import. En firma från Sundsvall som importerade sidenprodukter från Vietnam. Och naturligtvis blev det en Västkust-Langos till lunch. En mycket trevlig dag. Väl hemma var det väldigt skönt att lägga upp fötterna i soffan och mysa. 
Mycket folk och många bilar
Trängsel – precis som det ska vara!

En reaktion till “Marknads-dags

  1. tack för ditt besök hos mig och javisst har vi någon gång för länge sedan pratat på chatten på HBK. Nu var det många månader sen jag var där sist.Ser att ni inte heller är på Öland denna vecka, verkar dock som om resten av sveriges husbilar är där om man läser deras berättelser men marknaden ni varit på låter trevlig den med. Det är kul att gå runt bara titta, och en langos är ju ett måste 🙂

Kommentarer är stängda.