Nyköp

Idag lämnade vi Norbergs camping. Vi for inte den närmaste vägen utan vi åkte via Västerås och Enköping. Strax utanför Enköping stannade vi vid Henriksson Husvagnar och Campingvaruhuset.se Vi inhandlade ett vindskydd och en vattenslang, på rulle, som är platt och därmed tar mindre plats i garaget. Det blev bra. Nu är vi ett par dar på Silvköparen, camping utanför Sala och här har vi det hur bra som helst. Vi har badat och ätit gott. Campingen är nu i Caravan Clubs ägo och beläggningen är fantastisk. Det är fullt och vi har sett ekipage som fått vända…. synd för dom men jättekul för de som jobbar här på CC:s nya rikscamping.

Vindskyddet


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.