Fiskafänge

I helgen som varit har vi, tillsammans med goda vänner, besökt Lumsheden. Den lilla campingen ligger så naturskönt alldeles bredvid sjön. Solen sken och det var så härligt. Möjligen att det blåste lite för mycket under fredagen. Många som campar här gillar fiske, för det finns ädelfisk i sjön. Man kommer faktiskt med en tankbil och häller i fisk i sjön, med jämna mellanrum. Tyvärr har vi aldrig varit några fiskare, men att äta fisk är ju så gott. Jag skojade lite med en av camparna som kom gående med två fina öringar. Jag tyckte han kunde dela dom med mej…. men icke sa Nicke…

Lördag förmiddag gick vi på en liten promenad och när vi kom tillbaka, kom camparen . Han hade varit uppe ganska tidigt och dragit upp ännu en öring. Och den kom han och lämnade till mej!! Vilken härlig present! Det blev en fantastiskt god lunch, med nygrillad laxöring och svensk färsk-potatis. Tänk så härliga människor man kan träffa på en liten camping!