Äntligen lördag

Denna helg är verkligen efterlängtad. Veckan har varit riktigt stressig. Ensam på jobbet, då min kollega vilar ut efter en knäjustering, så har det varit fullt upp. Onsdag, torsdag och fredag kväll har vi packat bilen. Ut med allting, bädda, plocka om i skåpen och fixa allt som ska fixas. Var iväg till Biltema och köpte en ny gummimatta och lade på golvet i garaget. Ut med stolar och bord. Kläder och mat. I med vatten, fylla toan och på med kylskåpet.

Idag åkte vi till vår pärla Smednäset, caravanclubs camping utanför Svärdsjö. Oj så skönt att vara här igen. Vädret är väl inte det bästa, men vi grillade till lunch. Kvällsmaten blir inne och sedan fortsätter vi att ”skvallra” om ditten och datten tillsammans med goda vänner! Kan inte bli bättre avslut på veckan!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.