Söndags-sysselsättning

Våren är verkligen här. Oj så grönt och härligt det blivit. Hörde alldeles nyss att en av grannarna fått fart på gräsklipparen! Björkarna börja skifta i svagt svagt grönt, påskliljor, krokus och maskrosor blommar för fullt. Mina tulpaner hade säkert också stått i blom om de fått vara ifred. Nu har några rådjur kapat dem. Var snabbt ute med cayennepeppar, så någon liten knopp kan nog ta sig upp.

Valborgsmäss firades hemma, utan brasa. Men med grillen tänd och goda vänner på middag . Det var en mycket trevlig kväll! Tack för ni kom och delade med er av ert trevliga sällskap!!


förra årets valborgsmässoaftonsbrasa (vilket konstigt ord det blev…)

Ska springa runt i butiker idag. Det drar ihop sej till bröllop. På inbjudningskortet stod: Klädsel Mörk kostym, så något nytt måste inhandlas. Kan ju inte gå omkring i min 14 år gamla blåsa…. den har gjort sitt. Nåt nytt måste till. Dock måste jag tillstå att jag är lagom sugen på denna butiksrunda idag. Anna Bergendahl – melodifestival-vinnare – skulle besöka köpcentrat. Då blir det tjockt med folk. Å andra sidan kanske alla lyssnar på henne och inte trängs i butikerna! Blir det för trångt går jag hem och gör ett nytt försök nån annan dag – att trängas är det värsta jag vet.