Tänt var det här!

Det har varit riktigt skapligt väder nu några dagar. Igår var det väl till och med rekordvärme för temperaturen visade på en 17-18 grader i går eftermiddag. Och ändå var inte solen framme helt, utan det var faktiskt ganska molnigt. Underbart. Man ser hur det grönskar – har koll på en specifik gräsmatta och den har blivit riktigt grön.
Vi har också haft grillpremiär på altanen. Har funderat lite på grill, vad man ska ha med i husbilen som funkar bra. Mest har vi haft engångsgrillar, men det känns som om dom blivit sämre med åren, för de sista säsongerna har men knappt kunnat grilla nåt annat än korv. Därför provade vi en elgrill och den funkade faktiskt riktigt bra. MEN den är svår att rengöra – framförallt när man är ute och campar. Nu satsat vi på en hederlig kolgrill, eftersom affärerna numera har mindre ”portionspåsar” med kol. Helt perfekt så slipper man koldamm och elände. Bara att lägga i påsen i grillen och tända på.