Färdigfixat

Husbilen har nu kommit ut från sin vinterförvaring. I år gick det utan problem och det var skönt. Nu är den städad och fixad och jag bara längtar efter premiärturen. Få se när den blir – det är ju lite väderstyrt. Jag vill ju gärna att det ska vara skapligt varmt och soligt. Det är ju mysigast då.
Annars har helgen rullat på. Ett besök på Borlänge marknad var synnerligen blåsigt och ganska kyligt. Men vi stannade ändå ute och åt varsin Langos. Inte speciellt LCHF-vänligt, men det hör liksom till när det är marknad. Och ibland måste man ju unna sej nåt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.