Och luften gick ur..

Det har varit en Påskvecka som bara sprungit iväg i ilfart. I och för sig är veckan kort eftersom det är ”söndag” imorgon, fastän det är fredag. Idag var vi lediga och tog en tripp till Stockholm. Det spöregnade som bara den när vi for i morse men neråt Enköping lättade det upp. Där hade också åkrarna börjat på att visa sej ordentligt. När vi for hem igen såg vi faktiskt att solen gjorde tappra försök att tränga sej igenom molnen. Så den kommer nog fram i morgon….
Efter E18 började det helt plötsligt att låta jättekonstigt i bilen och vi stannade omedelbart. Då hade vi fått punktering på höger bak. Vi åkte på fälgen de sista metrarna före stoppet och det bolmade och rökte. Och luktade bränt. Jaha…. Kul kul kul. Bara att försöka fälla upp varningstriangeln och leta fram reservdäcket. Sån tur att det inte regnade längre!! Sån tur att jag inte for själv för då hade jag nog inte klarat av att hitta domkraft mm för dom var fiffigt inkilade i reservdäcket. Käre maken fixade detta på nolltid och vi kunde, efter en halvtimme, fortsätta hemåt. Låter som ett skämt, idag när det är första april – men det är faktiskt inte det.