Mera bröllop


Ja som sagt så är det drygt 17 år sedan jag gifte mej. Och det är faktiskt 17 år sedan jag var på bröllop över huvud taget. Men snart är det dax igen. Nej, jag ska inte gifta om mej – jag älskar fortfarande min man! Min systerdotter nr 1, ska vigas på Pingstafton. Och jag har fått den stora äran att vara toastmaster. Så nu måste jag läsa på. Ja, vi ska vara två som hjälps åt. Den andre är en släkting till brudgubben. Nej jag menar brudgummen….

Det kan ju också ha sina fördelar att få lite insikt i planeringen mm. jag kan ju då hitta på hur mycket bus som helst. Brudparet kan ju inte hämnas genom att ge tillbaka på mitt bröllop. Det tänkte dom nog inte på när dom frågade mej. OM dom läser detta och nu börjar bli lite nervös, kan jag bara säga; Bra – fortsätt med det!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.