Tråkig vardag

Vardag och som vanligt mycket att göra. Och som om man inte hade nog, kraschade laptopen. Eller rättare sagt CD-läsaren fick spel och hade sönder en cd-rom skiva. Jaha – det blev då naturligtvis ett besök hos Elgiganten och de tog in datorn för genomgång. Vi får väl se hur det går, om det är ett garantifel eller inte…

Annars är det ”aprilväder” trots att det nu blivit maj. Ena stunden störtregnar och åskar det. ”Och rätt som det regnar kommer det en skur…” Sedan är det strålande solsken igen. Man hinner i alla fall inte tröttna på det ena eller andra.

En reaktion till “Tråkig vardag

  1. Hej Anette!Hoppas att det inte var din nya laptop som gick sönder, eller att det var skivan du fick av mig.Tvättade av husbilen igår och idag har jag besiktning. I morgon tänker jag byta kamrem på jobbet, något som jag inte ser fram emot men är ett måste. Ha det så bra!//Tommy

Kommentarer är stängda.