Tråkig vardag

Vardag och som vanligt mycket att göra. Och som om man inte hade nog, kraschade laptopen. Eller rättare sagt CD-läsaren fick spel och hade sönder en cd-rom skiva. Jaha – det blev då naturligtvis ett besök hos Elgiganten och de tog in datorn för genomgång. Vi får väl se hur det går, om det är ett garantifel eller inte…

Annars är det ”aprilväder” trots att det nu blivit maj. Ena stunden störtregnar och åskar det. ”Och rätt som det regnar kommer det en skur…” Sedan är det strålande solsken igen. Man hinner i alla fall inte tröttna på det ena eller andra.


En reaktion på ”Tråkig vardag

  1. Hej Anette!Hoppas att det inte var din nya laptop som gick sönder, eller att det var skivan du fick av mig.Tvättade av husbilen igår och idag har jag besiktning. I morgon tänker jag byta kamrem på jobbet, något som jag inte ser fram emot men är ett måste. Ha det så bra!//Tommy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.