Teknikens under

Vet ni vad?! Det snöar här! Igen…. När ska våren komma?? Det är ju tur att vi köpt en ny GPS – en TomTom Go 630 – på den kan jag knappa in kommande resmål. Det är ju riktigt roligt att lära sig nya tekniska prylar. Och att den är så enkel att hantera gör ju inget. Jag har till och med kunnat lägga in egna Points of Interest. Aldi, Lidl, Shell, Jet, Stellplatzer, campingplatser. Jag kan titta på ställena vi planerar att åka till och se om det finns campingar eller stellplatz samt butiker i närheten. Och hur de ligger i förhållande till varandra.

Och så finns ju internet. Informationskällan framför alla andra. Det är kul att se bilder från campingarna och vyer över landskapen. Det är faktiskt ganska häftigt att tekniken fungerar!

Det finns teknik som inte fungerar också. Jag köpte en ny mobiltelefon som jag lämnade tillbaka efter några dagar. Det skulle vara en walkman mobil och då tycker jag att det ska vara bra ljud i den. Nu gick det knappt ens att prata i den. Det skrällde och lät som om högtalaren var spräckt. Och då kan butiken få tillbaka den. Jag var lite orolig att det skulle bli diskussioner i butiken, men troligen har det fått tillbaka den modellen tidigare för det blev bara ett ”jaha” från expediten, så fick jag pengarna tillbaka. Jag spar dem ett tag och väntar och ser vad som dyker upp i reklambladen. Att handla på rea- det tycker jag om.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.