Smolk i glädjebägaren

Brrr. Idag ville jag inte dra upp rullgardinen. Det var alldeles vitt på marken. Överallt. Men det var ju bara att acceptera och gå upp i alla fall. Två grader kallt var det också. Stackars små vintergäck, krokusar och snödroppar som tittat upp. Nu börjar i alla fall dessa centimetrar att töa bort.

Husbilen får väl stå på logen ett tag till – men längtan att komma ut på vägarna är just nu grymt stor. Att komma iväg ut över en helg och känna ”frihetens vindar blåsa i håret”. Ja jag vet – det blev onödigt poetiskt. Vi sitter ju inne när vi kör och dessutom är mitt hår så kort att vinden inte kan blåsa igenom det. Så inte ens det fungerar…..

Nej nu måste jag titta på lite bilder och annat smått och gott. Jag kan bla rapportera att vädret i Italien just nu är soligt och fint. Temperaturen håller sig mellan 17-21 grader och husbilssäsongen kanske inte är allt för långt borta trots allt.