Övervikt

Nu är det hög tid att ta itu med övervikten. Ja, husbilen är ju ställd på logen, så jag menar faktiskt min övervikt. Och eftersom lastvikten på vår husbil inte är den högsta, precis, så är varje minskat kilo välkommet. Jag har sedan en tid tillbaka provat kosten LCHF (Low carb high fat) och utesluter kolhydrater i min kost. Det innebär ingen potatis, pasta, inget ris eller spannmålsprodukter. Jaha, kanske du tänker. Vad blir det då kvar att äta? Jo ägg och bacon till frukost, kött, fisk, grönsaker eller varför inte en tjock skiva Brie-ost? Och en hel del annat gott.
Och vet du vad? Det funkar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.