Veckans höjdpunkt

I veckan som var har jag besökt The Golden Hits – Wallmans. Det var riktigt roligt att se – duktiga tjejer och killar som underhöll till trerättersmiddagen. Maten var superb och just maten är minst lika viktig som det ”runtomkring”. Då menar jag service, lokal och trevlig personal. Jag kan dock känna att hela upplägget var lite ”SunWing”…
Vi kom till Stockholm en dag försent. En dag försent för att vara med på kunglig förlovning. Å andra sidan var det så många som stod på slottsbacken, så Vickan saknade nog inte mej…..

Nu får vi fortsätta firande med både 89 och 50 års kalas. Så då blir det väl både kakor och tårta i överflöd. Phu. Och imorgon får vi fira vinnaren av Vasaloppet. Så ni hör – det finns alla chanser till att fira nånting. Det är ju en del av livets goda. Att hitta det lilla i vardagen, hitta Guldkanten på tillvaron.
Och har man lite att vara glad över har man mycket att glädjas över.